Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott vöröshagymát az étolajon megpirítom. A tűzről félrehúzva hozzáadom a pirospaprikát, beletesszük a megtisztított csirkecombokat (szárnyat is lehet, ki mit szeret), a feldarabolt paradicsomot és paprikát, a cikkekre vágott gombát, felöntöm vízzel, fűszerekkel ízesítem és készre főzöm. Végül hozzákeverem a tejfölből és lisztből készült habarást.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vajas galuskával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.01.06 06:01
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, étolajon megpirítom, tűzről félrehúzva, megtisztított csirkecombokat, feldarabolt paradicsomot, cikkekre vágott, csirkecombokat, csirkepaprikás, megtisztított, pirospaprikát, vöröshagymát, pirospaprika, paradicsomot, hozzákeverem, vöröshagyma, beletesszük, feldarabolt, fűszerekkel, félrehúzva, megpirítom, galuskával, paradicsom, csirkehús, tejfölből, hozzáadom, fokhagyma, szárnyat, paprikát, felöntöm, cikkekre, habarást, étolajon, csirkehús, gomba, vöröshagyma, fokhagyma, paradicsom, paprika, liszt, tejföl, étolaj, őrölt bors, pirospaprika,
|
|
|
|
|